Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Affärsområdeschef Förvaltning till K-Fastigheter

K-Fastigheter, Hässleholm

Ansök nu

K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades 2010 med en vision att äga och förvalta marknadens mest attraktiva hyreslägenheter. Målsättningen som fastighetsägare är att skapa ett mervärde för hyresgäster och ägare genom att erbjuda attraktiva hem med hög standard och kvalitet samt hög trivselfaktor. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi. I dagsläget erbjuder K-Fastigheter omkring 2 300 bostäder samt kommersiella ytor om drygt 30 000 kvm på orter i Öresundsregionen, Småland och västra Sverige. I takt med expansion och ökad produktionskapacitet utvärderar de ständigt nya marknader och stärker fastighetsportföljen i andra tillväxtregioner. Med målet att byggstarta ytterligare 1 000 bostäder per år planeras fastighetsbeståndet att växa snabbt.

K-Fastigheter är sedan december 2019 börsnoterat på Nasdaq Stockholms huvudlista.

K-Fastigheter växer inom sin förvaltningsorganisation! Vi söker nu dig som vill anta rollen som Affärsområdeschef Förvaltning. Har du dina rötter i Skåneregionen och vill vara en del av Sveriges snabbast växande fastighetsbolag? Då ska du läsa vidare!

Din roll som Affärsområdeschef Förvaltning
Rollen innebär att skapa Sveriges mest ekonomiskt effektiva förvaltning. Dina främsta arbetsområden består bland annat av att fullständigt ansvara för den ekonomiska fastighetsportföljen, att säkerställa ett tydligt ledarskap och att nå en ökad digitalisering. Du kommer dessutom ha det övergripande ansvaret för att K-Fastigheter har nöjda kunder. Som Affärsområdeschef Förvaltning kommer du att följas upp på nyckeltal som du även förväntas följa upp din organisation på. Du ingår i bolagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Rollen kräver en balans mellan strategiskt och operativt arbete. Detta innebär bland annat att utveckla fungerande administrativa och praktiska rutiner, som hanterar den starka tillväxten som ett normaltillstånd. Med respekt för den konstanta tillväxten och den geografiska utspridningen över hela Sverige bör du vara familjär vid att resa i tjänsten.

I rollen har du ett ledarskap för ca 20 medarbetare inom förvaltningen, bestående av både fastighetsskötare och tjänstemän, i orter som Hässleholm, Kristianstad, Helsingborg och Landskrona. Du kommer utgå från huvudkontoret i Hässleholm då en stor del av medarbetarna sitter där.

Arbetsuppgifter i urval:

  • Leverera ekonomiska resultat enligt uppsatta nyckeltal

  • Leda affärsområdets verksamhet med personal- och budgetansvar

  • Skapa en dynamisk förvaltningsorganisation på ett kostnadseffektivt sätt

  • Säkerställa välfungerande interna och externa samarbeten

  • Arbeta miljöeffektivt mot branschens mest hållbara bestånd

Vem söker vi?
Vi söker dig som har eftergymnasial relevant utbildning och som har gedigen, flerårig erfarenhet från fastighetsbranschen – gärna inom förvaltning.

För att utveckla affärsområdets organisation samt säkerställa välfungerande samarbeten, behöver du i rollen som Affärsområdeschef Förvaltning vara en stark, tydlig och entusiasmerande ledare. Din ledarskapsstil präglas av god samarbetsförmåga, skickligt relationsskapande och att du med lätthet får medarbetarna att känna sig sedda. K-Fastigheter söker dig som trivs i en välkomnande, prestigelös och enkel organisation. Du har en hög ambitionsnivå, är strukturerad och besitter kunskap inom ekonomi för att kunna utveckla affärsområdets nyckeltal åt rätt håll. Vidare är du nytänkande och driven med en vilja att ta bolaget mot visionen – att bli Nordens största fastighetsbolag.

Vid denna rekrytering samarbetar K-Fastigheter med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Amanda Edén på amanda.eden@croisette.se eller 0739 44 37 40.

Publicerad 2021-03-30

Ansök nu