Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Affärsdriven Projektutvecklare till Fondamentor

Fondamentor Fastigheter, Stockholm

Ansök nu

Fondamentor Fastigheter är ett fastighetsbolag som bildades 2013, då med huvudsaklig inriktning mot utveckling av kommersiella markområden. Sedan 2019 arbetar Fondamentor även med utveckling av förskolor och skolor. Bolaget är under stark utveckling och expanderar stadigt inom båda segmenten. Projektvärdet för markutvecklingsprojekten uppgår idag till cirka 1 200 mkr och för skolprojekten till ca 800 mkr. Fondamentor är ett partnerägt bolag med fyra ägare, som alla har lång, bred och kompletterande erfarenhet. Bolaget har huvudkontor i Stockholm samt områdeskontor i Umeå. Vi behöver nu stärka vår organisation med en affärsdriven Projektutvecklare med fokus på utveckling av förskolor och skolor. I rollen utgår du från huvudkontoret på Gärdet i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Bearbeta befintliga projekt/leads från tidigt skede fram till förvaltning

 • Vara delaktig i förhandling och transaktioner vid nya förvärv

 • Upprätta kalkyler och arbeta fram underlag för beslut kring respektive projekt

 • Fastställa projektbudget och projektmål samt ansvara för den ekonomiska uppföljningen i projekten

 • Förhandling med hyresgäster, kommuner, myndigheter och andra parter

 • Projektleda konsulter, entreprenader och övriga externa parter

 • Driva detaljplaner och hantera bygglovsansökningar

 • Handla upp entreprenad och driva produktionen i en övergripande roll

Kvalifikationer och passande profil:

 • Civilingenjör, Byggnadsingenjör, Fastighetsekonom eller annan relevant utbildning

 • Minst 3 års erfarenhet av en liknande roll

 • Erfarenhet av dialog och förhandling med myndigheter

 • Kunskap kring markutveckling

 • Erfarenhet av förhandling och transaktion

 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen hos Fondamentor ser vi att du som person är driven, engagerad och ansvarstagande. Du är van att hantera flera projekt i olika skeden och trivs med frihet under ansvar. Därtill arbetar affärsdrivet och självständigt. Du har lätt att skapa affärsmässiga relationer då tjänsten kräver ett gott samarbete med externa parter i form av kommuner, myndigheter, konsulter, hyresgäster, etc. Du stimuleras av utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete samt att ta ett stort ansvar inom bolaget. Du är generalist snarare än specialist och är en prestigelös person med en ”hands-on” mentalitet. Tidigare erfarenhet av utveckling av skolor och förskolor är meriterande. Resor i tjänsten förekommer.

Din ansökan

Vill du bli en del av ett entreprenöriellt och nischat fastighetsbolag som befinner sig på en tillväxtresa? Välkommen då att ansöka! Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Sara Widforss (070-790 10 75) e-mail sara.widforss@boardtalk.se Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. 

Om Fondamentor

För att klara Sveriges befolkningstillväxt behövs fler än 1400 nya förskolor och skolor till år 2026. Förskolor och skolor som ska byggas, utvecklas och förvaltas. Där vill vi vara med. Vår målsättning är att bli Sveriges ledande utvecklare av nyproducerade förskolor och skolor. Fondamentor arbetar med såväl kommunala som privata operatörer.

För att kunna säkerställa bästa verksamhet och utveckling, är vi gärna delaktiga i hela processen. Vi är långsiktiga och tycker om att följa våra hyresgäster. Det skapar både långvariga relationer och samarbeten med goda resultat.

Läs mer om oss på www.fondamentor.se

Publicerad 2020-09-29

Ansök nu