Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Affärsdriven kommersiell förvaltare till SLP

SLP, Swedish Logistic Property, Malmö

Ansök nu

Affärsdriven kommersiell förvaltare till växande SLP

SLP, Swedish Logistic Property - är ett svenskt fastighetsbolag med fokus på logistikfastigheter. Sedan starten 2019 har bolaget hållit ett högt tempo och på kort tid genomfört flera uppmärksammade förvärv. SLP har en hög ambition rörande hållbarhet och arbetar ansvarsfullt utifrån miljömässiga aspekter. Bolagets fastighetsbestånd omfattar en uthyrningsbar yta om cirka 630 000 kvm fördelat på 70 fastigheter.

Om rollen

SLP fortsätter växa och söker nu en Kommersiell Förvaltare till sitt kontor i Malmö. Du erbjuds möjligheten att få verka i en driven, prestigelös och familjär organisation med ambitiösa, engagerade och kompetenta kollegor i ett expansivt bolag. SLP förvaltar fastigheter runt om i Sverige och ditt distrikt sträcker sig från Jönköping, Borås och ner till Malmö, så resor är en del av tjänsten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvar för leverans av intäkter för befintliga hyresgäster

  • Skapa värde i fastighetsbeståndet och för våra hyresgäster

  • Förhandla och omförhandla befintliga hyresavtal

  • Ansvara för budget och affärsplan för intäkter på respektive fastighet

  • Aktivt arbeta för hållbara kundlösningar med nöjda hyresgäster.

Du rapporterar direkt till Fastighetschefen och kommer vara en del av ett stöttande team där alla jobbar för hyresgästernas bästa.

Vem söker vi

Vi söker dig med ett par års erfarenhet från liknande roll, är kundorienterad och har förmågan att se och möta våra hyresgästers behov samtidigt som du har värdeskapande i fastigheterna i fokus. Du ger god service och agerar alltid professionellt. Vidare är det viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med våra kunder. Du trivs med att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Vi är en organisation där alla känner ett stort engagemang, kommer med nya idéer och alltid med fokus på våra kunder.

Ansökan

Vid denna rekrytering samarbetar SLP med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Karolina Björkander på karolina.bjorkander@croisette.se eller 0761 09 19 52.

Publicerad 2022-01-11

Ansök nu