tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande
Till alla jobb

Affärsdriven junior teknisk förvaltare till växande SLP, Malmö

SLP, Swedish Logistic Property, Malmö

Ansök nu

SLP, Swedish Logistic Property - är ett svenskt fastighetsbolag med fokus på logistikfastigheter. Sedan starten 2019 har bolaget hållit ett högt tempo och på kort tid genomfört flera uppmärksammade förvärv. SLP har en hög ambition rörande hållbarhet och arbetar ansvarsfullt utifrån miljömässiga aspekter. Bolagets fastighetsbestånd omfattar en uthyrningsbar yta om cirka 740 000 kvm fördelat på 87 fastigheter.

Om rollen

SLP fortsätter växa och söker nu en junior teknisk förvaltare till sitt kontor i Malmö. Du erbjuds möjligheten att få verka i en driven, prestigelös och familjär organisation med ambitiösa, engagerade och kompetenta kollegor i ett expansivt bolag. SLP förvaltar fastigheter runt om i Sverige och ditt distrikt sträcker sig från Malmö till Stockholm vilket betyder att resor är en stor del av tjänsten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utveckla och skapa värde i fastighetsbeståndet och för våra hyresgäster

  • Följa upp driften och energiförbrukningen i våra tekniska system

  • Följa upp och bevaka myndighetsbesiktningar, lagkrav etc.

  • Initiera och leda energiinvesteringar i fastigheterna tillsammans med kollegor

  • Vara delaktig i underhållsplanering av våra fastigheter

  • Vara delaktig i certifieringarna tillsammans med vår Hållbarhetschef

  • Leda och driva avtalad driftentreprenör mot uppsatta mål samt följa upp så att avtalade uppgifter utförs

Du rapporterar till vår Teknisk Förvaltare och kommer vara en del av ett stöttande team där alla jobbar för hyresgästernas bästa.

Vem söker vi

Vi söker dig som har en relevant utbildning, tekniskt intresse och med en stor portion nyfikenhet och driv, för vi på SLP tror på talang. För att lyckas är du kundorienterad och har förmågan att se och möta våra hyresgästers behov samtidigt som du har värdeskapande i fastigheterna i fokus. Du ger god service och agerar alltid professionellt. Vidare är det viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med våra kunder.

Till en början följer du med vår tekniska förvaltare för att kort därefter börja arbeta mer självständigt och ta eget ansvar. Vi är en organisation där alla känner ett stort engagemang, kommer med nya idéer och alltid med fokus på våra kunder.

Ansökan

Vid denna rekrytering samarbetar SLP med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Karolina Björkander på karolina.bjorkander@croisette.se eller 0761 09 19 52.

Publicerad 2023-01-18

Ansök nu