Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Affärsansvarig av vård- och äldreboenden till Magnolia Bostad

Magnolia Bostad , Stockholm

Ansök nu

Vill du vara med på vår resa?
Magnolia Bostad söker nyckelpositionen affärsansvarig med fokus mot SÄBO till sitt kontor i centrala Stockholm. Du erbjuds möjligheten att få verka och utvecklas i en kreativ arbetsmiljö, med ambitiösa kollegor i ett växande bolag.

Om tjänsten
I rollen som affärsansvarig är du en viktig del av Magnolia Bostads projektverksamhet i tidiga skeden samt specialist inom vård- och äldreboende. Du ansvarar för att driva och leda arbetet med förvärv av fastigheter och projekt inom segmentet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvara för att identifiera nya byggrättsmöjligheter inom segmentet vård-äldreboende från privata aktörer och kommuner. Även förvärv av befintliga äldreboenden.

  • Ansvarig internt och externt inom segmentet.

  • Ansvarig för framtagande av kalkyler och finansiella analyser för affärsmöjligheterna.

  • Framtagande och uppdatering av kassaflödeskalkyler för hel- och delägda projekt.

  • Upprätta avsiktsförklaringen samt vara behjälplig vid due diligence processer samt förvärvsavtal.

  • Upphandla och koordinera konsulter.

  • Sammanställa presentationer och erforderlig rapportering samt föredra projekt inför investeringskommitté och kvalitetsråd.

  • Hålla sig uppdaterad om marknadsförhållanden och branschutveckling.

Om dig 
Vi ser att du som söker har relevant utbildning samt erfarenhet inom affärsutveckling med fokus mot vård och äldreboende och bra kontakter i landets kommuner. För att lyckas i rollen ser vi att du som person är driven med hög ambitionsnivå, att du är lösningsorienterad samt att du arbetar strukturerat och målinriktat. Vidare har du ett ekonomiskt och affärsmässigt tänk och en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Tjänsten kräver ett gott samarbete såväl inom bolaget som med externa parter i form av investerare, konsulter, kommuner och kunder. Då det kan förekomma resor och ojämna arbetstider i tjänsten krävs ett flexibelt arbetssätt.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av Johan Magnusson (072-248 65 31) e-mail, johan.magnusson@boardtalk.se. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Varför Magnolia Bostad?
Magnolia Bostad grundades 2009 och är en av Sveriges största Samhällsutvecklare. Våra fem regionkontor med 130 medarbetare driver projekt från Ystad i Söder till Skellefteå i Norr, från Göteborg i Väst till Visby i Öst. Vi utvecklar nya boenden, såväl hyresrätter som bostadsrätter, samhällsfastigheter och hotell i attraktiva lägen i Sveriges tillväxtorter och storstäder. Med drygt 25 000 byggrätter i portföljen och årlig produktionsstart på 3000 boenden, samhällsfastigheter samt hotell styrs arbetet av en helhetssyn där verksamheten bedrivs på ett sätt som främjar en långsiktigt hållbar samhällsutveckling.

Läs mer om Magnolia Bostad på magnoliabostad.se

Publicerad 2021-10-22

Ansök nu