Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Affärsområdeschef

Fastighets AB Balder, Göteborg

Ansök nu

Vi är Balder!  Vi vill påstå att vi inte är som alla andra fastighetsbolag. Att vi vågar utmana branschens gamla sanningar. Att man visst kan ha en bredd av bostäder, kommersiellt, hotell och såväl bygga nytt som att utveckla det vi redan har. Kanske känner du redan till Hotell Draken? Hovås Höjd? Och Bohusgatan? 

Varje dag går över 800 kollegor till arbetet för att utveckla fastigheter, göra våra kunder nöjda, effektivisera förvaltningen och mer därtill! Vi tror på att ha viktig kompetens och söker nu en affärsområdeschef till Göteborg. 

Som affärsområdeschef ansvarar du tillsammans med kollegorna för att utveckla och följa upp vårt fastighetsbestånd bestående av främst bostäder, men även kommersiella lokaler. Dessa omfattar över 4 000 lägenheter och 30 000 kvm kommersiell yta som du tillsammans med ytterligare en affärsområdeschef ansvarar för. 

Var ska vi och hur kommer vi dit? Vi på Balder har många tankar och idéer angående detta och har under de senaste 15 åren kommit en bra bit på vägen. Nu hoppas vi hitta dig som vill fortsätta utveckla våra affärer och leda teamet för bostadsförvaltning i Göteborg. 

Vi strävar efter att vara en långsiktig aktör på marknaden och arbetar för att ha en långsiktig ekonomisk stabilitet och lönsamhet. Vi söker därför dig som vill fortsätta att driva våra affärer och projekt framåt. Vi har massor med spännande projekt igång som du kommer att vara involverad i. Bland annat nyproduktion av flera hyresrättsfastigheter, driftoptimeringsprojekt, fasadrenoveringar samt större ombyggnationer. 

Samtidigt som du uppskattar att göra affärer så behöver du också gilla att utveckla vårt arbete med social hållbarhet. Att skapa trygghet och trivsel i bolagets fastighetsbestånd kommer nämligen vara en av dina viktigaste arbetsuppgifter. 

Ytterligare ett viktigt uppdrag är att bidra till att ha nöjda kollegor och möjliggöra en god arbetsmiljö. Du kommer att leda en grupp bestående av förvaltningsassistenter, förvaltare, fastighetsskötare och områdesutvecklare och du behöver därför skapa dig en god förståelse för de olika yrkesrollerna. Din roll som ledare handlar sedan om att skapa rätt förutsättningar för detta team att kunna prestera väl i sina roller. Detta då vi har som mål att bli bäst i branschen! 

Förutom att utveckla våra fastigheter och våra kollegor så vill vi förstås att även du ska utvecklas i din roll. Som affärsområdeschef på Balder erbjuder vi dig möjligheterna till ett givande arbete i ett fastighetsbolag som hela tiden växer och utvecklas och där du har stora möjligheter att själv påverka din egen karriär. 

För att kvala in som affärsområdeschef på Balder behöver du: 

  • Ha relevant utbildning, gärna inom ekonomi/fastigheter samt ledarerfarenhet 

  • Arbetat några år i fastighets- eller byggbranschen  

  • Vara mästare på relationer och kommunikation  

  • Vilja bidra till att Balder blir bäst i branschen  

  • Älska utmaningar     

Så, tillbaka till vår fråga. Var ska vi och hur kommer vi dit? Det hoppas vi att du vill hjälpa oss med. Har du dessutom B-körkort så skicka gärna in din ansökan så kör vi! 

Ansökan  Hoppas att du är intresserad av att diskutera detta vidare med oss! Ta gärna kontakt med rekryterande chef Thomas Emilsson på 031-10 99 12 eller via thomas.emilsson@balder.se 

Efter att ansökan har kommit in så får du ett mail med en länk med tillgång till våra rekryteringstester. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. 

Hjärtligt välkommen att bli en del av oss och till ett bolag som är fullt av möjligheter. 

Publicerad 2021-07-13

Ansök nu