Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Account Manager till Värderingsdata i Stockholm

Värderingsdata, Stockholm

Ansök nu

Värderingsdata övervakar och registrerar aktivitet på den svenska fastighetsmarknaden. Informationen görs tillgänglig i genom kraftfulla analys- och värderingsverktyg för privatbostäder och kommersiella fastigheter.

Värderingsdata är Sveriges enda representant i European AVM Alliance (EAA) - en sammanslutning av europeiska leverantörer av statistiska värderingsmodeller (AVM) och finns representerade i Nederländerna, England, Norge, Tyskland, Sverige, Italien, Spanien och Österrike. EAA följer utvecklingen av EU-regler och arbetar för att skapa en Europeisk standard för användning av statistiska värderingsmodeller.

I april 2017 förvärvade Svefa en majoritetspost i Värderingsdata. Svefa erbjuder spetskompetens och kvalificerad rådgivning inom ledning, strategi & organisation, värdering, analys, fastighetsinformation, samhällsbyggnad, fastighetsutveckling, strategisk & operativ förvaltningsrådgivning, transaktioner & uthyrning.

Värderingsdata söker en Account Manager

Har du erfarenhet från fastighet- eller finansbranschen och är duktig på att bygga relationer och vill jobba i en roll som är med och driver Fintech/Proptech framåt i Sverige? Vi är inne i ett expansivt skede och söker en nyfiken, driven och modig Account Manager som vill vara med på en spännande resa. Du kommer att arbeta med ”SaaS-tjänsten VD Pro” som är den ledande marknadsutmanaren inom system för fastighetsinformation. Är det kanske dig vi letar efter?

Tjänsten
Som Account Manager hos oss arbetar du med både nya och återkommande kunder som är i behov av analys- och värderingsverktyg för privatbostäder och kommersiella fastigheter. Fokus för denna tjänst är kommersiella fastigheter där du är del av ett säljteam om 4 personer. Du jobbar för fördjupad marknadspenetrering och dina kontaktytor är främst i ledande befattningar. Vi arbetar med allt från börsnoterade fastighetsägare till kommuner.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

  • Kontinuerlig bearbetning av befintliga kunder

  • Kartläggning och prospektering av nya kunder

  • Besöksbokning, genomförande av kundmöten, offertskrivande och avtalssignering.

  • Delta på events, såväl digitala som fysiska, nätverka och utöka kontaktytorna

  • Planera och genomföra aktiviteter för att nå mot uppsatta nyckeltal, budget och antal kundmöten mm

Du kommer i rollen även på sikt att vara med i budgetarbetet för ditt säljdistrikt samt tillsammans med övriga kollegor och er Försäljningschef planera för övergripande säljaktiviteter utifrån en årscykel.

Placering är på vårt nya fina kontor på Mäster Samuelsgatan i Stockholm City. Resor i tjänsten förekommer.

Vi erbjuder
Du blir del i en dynamisk miljö som driver Proptech/Fintech framåt i Sverige. Rollen är i stor utsträckning självständig och den erbjuder variation av arbetsuppgifter med hög grad av frihet under ansvar. Vi är ett värderingsstyrt företag och företagskulturen präglas av professionalism, kundfokus och hög integritet. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både som branschspecialist och som affärsman/-kvinna i ett växande och ekonomiskt stabilt bolag verksamma i en framtidsbransch.

Din bakgrund och person
Du har en relevant akademisk utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig från fastighets- eller finansbranschen. Vidare har du en hög IT-mognad och känner dig bekväm med att använda och förklara digitala tjänster. Som person är du utåtriktad och har lätt för att knyta nya kontakter med ett stort engagemang, drivkraft och ett starkt intresse av att utveckla både affären och dig själv. Vidare är du självgående, affärsmässig och lyhörd för kundernas behov samt inger ett förtroende. Vi ser gärna att du behärskar både svenska och engelska i tal som skrift.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 14 februari 2022. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76 eller rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Proper People är ett rekryteringsföretag specialiserat på att stödja bolag att nå sina affärsmål genom ledarstödd rekrytering, personbedömningar och konsultförmedling främst av chefer och specialister inom fastighetsbranschen. Läs mer på www.properpeople.se.

Publicerad 2022-01-12

Ansök nu