Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag09.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Uthyrning

Ytterligare hyresgäst klar i Prisma

Publicerad: 4 November 2020, 13:06

Kontorshuset Prisma i Oceanhamnen, Helsingborg

Foto: Wihlborgs

Wesslau Söderqvist Advokatbyrå blir ny hyresgäst i Wihlborgs nya kontorshus Prisma i Helsingborg. Det framgår av ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

HelsingborgWihlborgs FastigheterFastighetsmarknaden i SydsverigeOceanhamnen

Wihlborgs har tecknat hyresavtal med Wesslau Söderqvist Advokatbyrå i kontorshuset Prisma, i Oceanhamnen i Helsingborg. Byrån väntas flytta in i sina nya lokaler till sommaren 2021. 

– Oceanhamnen och speciellt Prisma känns som helt rätt steg för oss inför framtiden, både geografiskt, affärsmässigt och miljömässigt. Vi ser fram emot att nätverka med Prismas övriga spännande hyresgäster och det betyder mycket för oss att huset är miljöcertifierat, säger Petra Loodberg, advokat och delägare hos WSA, i pressmeddelandet.

Kontorshuset är ännu under färdigställande och kommer vara redo för inflyttning vid årsskiftet 2020/2021. Sedan tidigare är det klart att bland annat Assistansbolaget Försäkring Sverige AB, KPMG, EY och Hetch techhub kommer flytta in i byggnaden. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.