Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

World Trade Center får ny hyresgäst i Växjö

Publicerad: 19 oktober 2020, 13:48

Mats Lundmark, vd på Almi Företagspartner Kronoberg och Jenny Rungegård, affärsområdeschef Castellum Växjö. Foto: Castellum

Almi Företagspartner flyttar till Castellums fastighet Word Trade Center i Växjö.

Ämnen i artikeln:

CastellumVäxjö

AJ


World Trade Center i Växjö ägs och förvaltas av Castellum och stod klar 2016. Idag finns sju World Trade Center i Sverige.

”Vi är mycket glada över att få välkomna tillbaka Almi som hyresgäst. Verksamheten är klockren i World Trade Center och jag är övertygad om att Almi kommer att få givande utbyte med övriga företag i huset. Castellum vill bidra till bästa förutsättningar för att stötta tillväxtbolag”, säger Jenny Rungegård, affärsområdeschef Castellum Växjö, i en kommentar.

Läs även: Nya hyresgäster till WTC Propellergatan

Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 40 kontor över hela landet. Uppdraget är att investera i framtida tillväxt genom att erbjuda lån och affärsutveckling till företag som vill växa.

”Det känns verkligen spännande att komma till nya och betydligt mer ändamålsenliga lokaler. Det ger oss en bra möjlighet att modernisera vårt sätt att arbeta, men viktiga fördelar blir givetvis också trivsel och motivation”, säger Mats Lundmark, vd på Almi Företagspartner Kronoberg, i ett pressmeddelande.

Läs även: WTC Göteborg etablerar sig i Stockholm 

 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev