lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Wihlborgs utvecklar Slagthuset med tech och coworking

Publicerad: 22 januari 2020, 08:51

Slagthuset ligger i Nyhamnen i Malmö och har fått sitt namn efter att huvudbyggnaden under åren 1904-69 var kommunalt slakthus. Foto: Wihlborgs

Två nya hyresgäster flyttar in i Wihlborgs fastighet Slagthuset i Malmö i samband med att lokalerna byggs om.

Ämnen i artikeln:

wihlborgsWihlborgs Fastigheter

Två nya hyresgäster flyttar in i Wihlborgs fastighet Slagthuset i Malmö i samband med att lokalerna byggs om.

Kontors- och nöjeskomplexet Slagthuset i Nyhamnen i Malmö får två nya hyresgäster i samband med att lokalerna byggs om, skriver fastighetsägaren Wihlborgs i ett pressmeddelande.

Coworkingföretaget Mindpark flyttar in på 1 300 kvadratmeter i de tre nedersta planen i högdelen där de tillsammans med Internetstiftelsens koncept Goto 10 från och med augusti i år ska driva coworking, reception, konferens, café och event.

Techbolaget flyttar sitt Malmökontor

Även techbolaget Softhouse har tecknat hyresavtal i Slagthuset och flyttar in företagets Malmökontor på 1 100 kvadratmeter efter sommaren.

– Mindpark finns i vår fastighet Hermes 10 i Helsingborg och det är förstås väldigt glädjande att vi kan utveckla relationen med dem. Jag är också glad över att vi kan ge Slagthuset en rejäl vitamininjektion med utvecklingen av nya, kreativa miljöer och en rad nya, dynamiska företag i huset. Detta är också en fin pusselbit i Nyhamnens utveckling, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs, i ett pressmeddelande.

Andreas Jennische

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev