Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Wihlborgs hyr ut till Malmö stad

Publicerad: 25 maj 2016, 11:01

Anders Jarl är styrelseordförande för Wihlborgs.

Foto: Wihlborgs.

Wihlborgs har tecknat ett 10-årigt hyresavtal med Malmö Stad i kvarteret Uven, före detta Riksbankshuset, mitt emot Stadshuset i Malmö. 7 500 kvadratmeter hyrs ut till Förskoleförvaltningen och Näringslivskontoret.


Ämnen i artikeln:

MalmöWihlborgs Fastigheter

Näringslivskontoret sitter redan i fastigheten, tillsammans med Länsförsäkringar som till sommaren flyttar till en ny fastighet, som även den ägs av Wihlborgs.

Fastigheten ska efter att Länsförsäkringar flyttat ut moderniseras och anpassas till hyresgästerna. Näringslivskontoret, som sitter i byggnaden idag, kommer under renoveringen att flytta till en av Wihlborgs fastigheter på Norra Vallgatan.

– Den här flyttkarusellen visar prov på Wihlborgs styrka att som stor lokal och flexibel fastighetsägare kunna erbjuda olika lösningar för våra hyresgäster som behöver göra anpassningar av sin verksamhet, säger Anders Jarl, vd, för Wihlborgs Fastigheter.

Inflyttning beräknas till januari 2017.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

MalmöWihlborgs Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.