Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Wihlborgs hyr ut till fem restauranger i Helsingborg

Publicerad: 3 mars 2021, 14:36

Foto: Wihlborgs

Wihlborgs har tecknat hyresavtal med fyra restauranger i restaurangvåningen Kitchen Floor på Helsingborg C. I samma veva har bolaget skrivit kontrakt med en krögare i kontorshuset Prisma i Oceanhamnen.


Ämnen i artikeln:

Wihlborgs Fastigheter

I Helsingborg C öppnar restaurangkedjan Brödernas, Eld & Vin, Siam Street Food samt en italiensk restaurang. Kitchen Floor slår upp portarna preliminärt i september 2021. 

– Vår vision är att Kitchen Floor ska bli Helsingborgs nya vardagsrum. Här kan man ha en härlig kväll tillsammans med vänner eller familj. För resenärer som är ute efter något snabbt och gott har vi nu samlat snabbmaten i bottenplan, säger Magnus Lambertsson, regionchef på Wihlborgs, i bolagets pressmeddelande. 

I kontorshuset Prisma, i Oceanhamnen, pågår inflyttning och på bottenplan tillkommer nu även en restaurang efter sommaren.  

– I Prisma kommer vi att skapa en ny folklig mötesplats med god dryck och modern kvalitativ mat lagad av råvaror från lokala leverantörer. På vardagar serverar vi lunch och på kvällar och helger blir det à la carte med kända klassiker, bistro, ”sharing is caring” och säsongens favoriter, säger krögaren Stefan Mildén, som är en av delägarna till den nya restaurangen. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Wihlborgs Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News