lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Wihlborgs hyr ut i Medeon Science Park

Publicerad: 23 september 2019, 12:00

Medeon Science Park,Malmö. Bild: Wihlborgs

Wihlborgs har tecknat hyresavtal med Galenica i Medeon Science Park i Malmö. Inflyttning sker den 1 oktober 2020, meddelar fastighetsägaren i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

wihlborgsWihlborgs Fastigheter

Wihlborgs har tecknat hyresavtal med Galenica i Medeon Science Park i Malmö. Inflyttning sker den 1 oktober 2020, meddelar fastighetsägaren i ett pressmeddelande.

Det nya hyresavtalet avser totalt 2640 kvadratmeter i den fastighet som just nu är under uppbyggnad. Utöver dessa ytor kommer bolaget även behålla större delen av de lokaler man redan hyr i den befintliga byggnaden i området.

– Galenica växer och vi behöver nya och större kontorslokaler men även mer laborativ yta. Byggnaden som Wihlborgs bygger passar oss mycket bra storleksmässigt och vi är extra glada över att kunna stanna i Medeon Science Park och fortsätta vår tillväxtresa, säger Ronnie Wallin, vd för Galenica, i pressmeddelandet.

Galencia hyr därmed totalt cirka 4000 kvadratmeter kontor och laboratorielokaler samt 700 kvadrameter förråd. Bolaget startade på Medeon år 1999.

– Galenica är ett bra exempel på hur ett företag kan växa och utvecklas med hjälp av den miljö som en forskningspark erbjuder. När vi nu bygger ut Medeon med en helt ny byggnad är det förstås extra roligt att det är ett företag som grundats här som nu blir först ut att flytta in i den nya byggnaden, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs i pressmeddelandet.

Den nya byggnaden beräknas vara färdigställd under hösten 2020.

Ajda Dzambic

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev