Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Wihlborgs hyr ut i Malmö

Publicerad: 16 januari 2019, 09:11

Kontorshuset Dungen, i Hyllie. Bild: Wihlborgs

Wihlborgs har under den senaste tiden tecknat en rad hyresavtal i Hyllie och centrala Malmö. I samband med detta är kontorsprojektet Dungen i Hyllie fullt uthyrt.


Ämnen i artikeln:

MalmöWihlborgs FastigheterHyllie

I centrala Malmö har Wihlborgs tecknat två nya avtal och utökat ett befintligt. Region Skåne hyr 1600 kvadratmeter i fastigheten Erik Menved 37 för att etablera Ungdomsmottagningen på platsen. I fastigheten Väktaren 3 utökar hyresgästen VA Syd sina lokaler med 700 kvadratmeter, utöver de 4000 kvadratmeter som man hyrt sedan 2016, och i fastigheten S:t Jörgen 21 hyr Wihlborgs ut kontorslokaler för cirka 800 kvadratmeter till ny hyresgäst.

I kontorshuset Dungen hyr Tullverket ytterligare 1200 kvadratmeter, utöver de 6300 kvadratmeter som myndigheten hyrt sedan 2017. Dessutom har Wihlborgs tecknat hyresavtal med en hudklinik om 400 kvadratmeter och med Ferrero Scandinavia om 900 kvadratmeter i samma fastighet.  Inflyttning startar från april 2019.

– Vi ser en fortsatt god efterfrågan på kontor i Malmö, i synnerhet i centrala och kommunikationsnära lägen. Våra vakanser är historiskt låga när det gäller kontor i Malmö och vi ser med tillförsikt på 2019. Nu är det viktigt att vi fortsätter utveckla nya kontorsytor på attraktiva platser för att möta efterfrågan, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs Fastigheter.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.