måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Wihlborgs bygger industri i Helsingborg – hyr ut 3 600 kvm

Publicerad: 2 mars 2023, 07:01

Visionsbild Rollcos anläggning på Snårskogen 5 i Väla, Helsingborg.

Foto: Pressfoto

Wihlborgs har tecknat avtal med industriföretaget Rollco om byggnation av en ny anläggning på 3 600 kvadratmeter i Väla utanför Helsingborg. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetwihlborgsWihlborgs FastigheterUlrika HallengrenByggHelsingborgSkåne

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Den nya anläggningen, som kommer att bestå av 2 200 kvadratmeter produktions- och lagerlokaler och 1 400 kvadratmeter kontor, uppförs på fastigheten Snårskogen 5 i industriområdet Väla Norra.

I pressmeddelandet skriver Wihlborgs att fastighetsbolagets investering uppgår till 78 miljoner kronor. Hyresavtalet mellan Wihlborg och Rollco löper på tio år och byggnaden beräknas stå färdig för inflytt sommaren 2024.

Läs också: Svenska investeringar i Danmark har rusat 183 procent – på fem år

Rollco ägs av börsnoterade teknikhandelskoncernen Addtech och producerar produkter för linjära förflyttningar och automationslösningar.

– Vi är glada att få vara med på Rollcos fortsatta tillväxtresa och att vi nu kan komplettera vårt bestånd i Helsingborg med ytterligare en modern och flexibel anläggning. Det är dessutom i ett mycket attraktivt område med närhet till E4, E6 och goda kollektivtrafikförbindelser, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs, i en kommentar.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev