Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Vectura hyr ut 2 530 kvm i Forskaren till växande coworkingoperatör

Publicerad: 20 juni 2022, 06:28

Produktionen av Forskaren pågår och i nuläget är större delen av fasaden på plats i Hagastaden. Huset förväntas stå klart för inflytt vid årsskiftet 2023–2024.

Vectura Fastigheter och coworkingoperatören The Park har slutit ett avtal om 2 530 kvadratmeter på plan två i Forskaren på Hagaplan 1 i Hagastaden.

Ämnen i artikeln:

HagastadenVectura FastigheterStockholm

R


Forskaren fylls med life science community genom The Parks nya satsning. Inflyttning kommer att ske i Q1 2024. 

The Park kommer att fokusera på mångfald och att skapa samverkan mellan life science aktörer i huset och med allmänheten, skriver vectura i ett pressmeddelande. 

Läs mer: På plats: Fastighetsnytt väljer coworking för en dag 

The Park kommer inom sin förhyrning etablera cirka 270 arbetsplatser fördelat på öppna arbetsplatser och mindre kontorsrum för att skapa en variation och mångfald av bolag i Forskaren. 

Nyetableringen möjliggör, enligt Vectura, till fler möten inom hälsosektorn genom ett nytt community och en kreativ plats för samarbeten. 

Läs mer: Stayaround river affärsmodell för att ta täten inom coworking 

Vectura som äger och driver projektet Forskaren ser satsningen som en möjlighet att attrahera talanger, studenter, forskare, scale-up bolag och få dem samverka med världsledande life science bolag och tillsammans bidra till tillväxt och innovation.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev