onsdag27 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Vectura hyr ut 1 700 kvm i Forskaren till biomedicinskt företag

Publicerad: 22 november 2022, 07:42

Vectura har tecknat hyresavtal om 1 700 kvadratmeter kontors- och labbmiljöer med biomedicinska företaget Atlas Antibodies i Forskaren i Hagastaden. Till höger Vecturas affärsutvecklingschef Micael Averborg. Foto: Siarhei Thor

Vectura har tecknat avtal med det biomedicinska företaget Atlas Antibodies om uthyrning av 1 700 kvadratmeter i fastigheten Forskaren i Hagastaden. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetVectura FastigheterStockholm

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Lokalerna i Forskaren på 1 700 kvadratmeter kontors- och labblokaler, med adressen Hagaplan 1, blir Atlas Antibodies nya huvudkontor. Företaget beskrivs i ett pressmeddelande som en ledande global utvecklare av antikroppar för biomedicinsk forskning.

Inflyttning sker under andra kvartalet 2024. Helt klar beräknas byggnaden Forskaren stå under fjärde kvartalet 2024.

Läs mer: Vectura hyr ut 2 530 kvm i Forskaren till växande coworkingoperatör

I Forskaren hoppas Vectura Fastigheter skapa en "unik mötesplats för näringsliv, akademi och forskning" med fokus på life science. På entréplanet av Forskaren kommer restaurangkedjan Urban Deli att öppna en filial och Tekniska Museet öppnar en ny etablering.

Läs mer: Kontor för sociala genier och ensamvargar hett: ”Det nya normala blev inte som vi tänkt”

– Det känns riktigt roligt att en världsledande aktör som Atlas Antibodies väljer Forskaren som bas för sitt nya huvudkontor. Atlas Antibodies blir ännu en life science aktör som uppfyller vår vision om byggnaden; att i förlängningen bidra till att rädda liv. Vi är övertygade om att deras närvaro kommer att stärka Forskaren som mötes- och samverkansplats ytterligare tillsammans med andra aktörer i huset, säger Micael Averborg, affärsutvecklingschef Vectura, i en kommentar.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev