Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag09.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Uthyrning

Världens största pizzakedja öppnar i Malmö

Publicerad: 7 september 2016, 05:38

Världens stora snabbmatskedjor gör nu Sverigeentré i knippen. Nyligen öppnade KFC sin första restaurang i Lockarp utanför Malmö och till hösten kommer Domino‘s Pizza, världens största pizzakedja, att slå upp portarna i Västra hamnen i Malmö.


Ämnen i artikeln:

CroisetteMalmö

Världens stora snabbmatskedjor gör nu Sverigeentré i knippen. Nyligen öppnade KFC sin första restaurang i Lockarp utanför Malmö och till hösten kommer Domino‘s Pizza, världens största pizzakedja, att slå upp portarna i Västra hamnen i Malmö. Det rapporterar Nyheter24Malmö.

Domino‘s har varit etablerade i Norden sedan tidigt 1990-tal då man öppnade en rad restauranger på Island och sedan dess har ägarna till den isländska verksamheten framgångsrikt expanderat till Danmark och Norge. Nu är det Sveriges tur.

”Det är alltid svårt att ta sig in på en ny marknad. Men jag tror att kunderna kommer att känna att de får valuta för pengarna hos Domino’s,” säger islänningen Birgir Þór Bieltvedt, chef för Domino’s i Norden, i samtal med Nyheter24Malmö.

Croisette Real Estate Partners har varit rådgivare till Domino’s i etableringen i Malmö och i en kommentar till Fastighetsnytt skriver Peter Bergquist, Head of Leasing på Croisette:

”Det är både inspirerande och fantastiskt roligt att vi på Croisette fått förtroendet att hjälpa till med etableringen i Sverige för ett stort internationellt bolag som Domino’s Pizza. Det pågår diskussioner med flera av våra kunder om fler etableringar men vi kan inte säga mer i dagsläget.”

Enligt Nyheter24Malmö har Domino’s en förhoppning om att kunna öppna över 200 restauranger i Sverige.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

CroisetteMalmö

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.