Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag19.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Uthyrning

Väla Centrum har nöjdast hyresgäster för sjätte året i rad

Publicerad: 17 Oktober 2013, 09:28

Norrporten är det fastighetsbolag som har nöjdast hyresgäster på kontorssidan och Väla Centrum har nöjdast hyresgäster på köpcentrumsidan. Det visar Fastighetsbarometern för 2013.


Ämnen i artikeln:

Skandia FastigheterNorrporten

Norrporten är det fastighetsbolag som har nöjdast hyresgäster på kontorssidan och Väla Centrum har nöjdast hyresgäster på köpcentrumsidan. Det visar Fastighetsbarometern för 2013 som har genomförts av CFI Group och Fastighetsägarna Sverige.

Enligt pressmeddelanden från Fastighetsägarna Sverige har Norrporten ett nöjdkundindex (NKI) på 80 medan Hufvudstaden och Diligentia, som delar andra platsen, har ett NKI på 78. Sammanvägt NKI för samtliga deltagande bolag är 73 vilket är en ökning med en enhet sedan 2012.

Väla Centrum i Helsingborg, som ägs av Diligentia, hamnar i topp för sjätte året i rad på köpcentrumsidan med ett NKI på 85. Sammanvägt index på köpcentrumsidan är 71, jämfört med 72 ifjol.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.