Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Vacse hyr ut 18 000 kvadratmeter på Gotland

Publicerad: 22 april 2022, 08:18

Fastigheten ligger i området Visborg i södra Visby med en total uthyrbar area om drygt 17 900 kvadratmeter.

Foto: Vacse

Vacse har kommit överens med Region Gotland om ett nytt 15-årigt hyresavtal i fastigheten Visborg 1:15 i Visby. Avtalet omfattar en yta om cirka 16 500 kvadratmeter. Tillsammans med en nyuthyrning om 1 400 kvadratmeter är byggnaden nu fullt uthyrd.


Ämnen i artikeln:

VacseVisby

Utöver förlängningen med regionen har Vacse tecknat hyresavtal med den helt nya hyresgästen Gotlandshem som ska hyra en yta om cirka 1 400 kvadratmeter. Därmed är fastigheten 100 procent uthyrd till två offentliga hyresgäster med stark lokal förankring, skriver Vacse i ett pressmeddelande. 

Vacse har ägt lokalerna på Visborg där Region Gotland hyr sedan 2014. 

Läs mer: ”Att vi skulle ha gjort ett halvdant jobb är otroligt främmande” - Cementas vd om krisen och de framtida leveranserna 

– Under åren har Region Gotlands lokalbehov förändrats och ett gediget arbete har genomförts, tillsammans med regionen, för att skapa konkurrenskraftiga, hållbara och moderna arbetsplatser i en kulturhistorisk miljö. Vi ser fram emot att fortsätta detta samarbete, som nu även inkluderar Gotlandshem som blir ny hyresgäst på Visborg, kommenterar Sara Jägermo, fastighets- och hållbarhetschef på Vacse.

Vacse grundades hösten 2009 av sju svenska pensionsstiftelser knutna till Volvo, Apoteket, Atlas Copco, Stora Enso, Sandvik, Skanska och Ericsson.

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

VacseVisby

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.