lördag10 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Unibail-Rodamco satsar på ny matdestination i MoS

Publicerad: 23 januari 2023, 14:33

S2 heter den nya matdestinationen i Mall of Scandinavia. Till vänster köpcentrumets centrumchef Sofia Rundström.

Foto: Unibail-Rodamco-Westfield

Snart öppnar en nytt mattorg i Mall of Scandinavia med aktörer som Raamen Noodles & Rice, Stella Pizza och STEKT Burger & Stuff.

Ämnen i artikeln:

SvepetUnibail-Rodamco-WestfieldWestfield Mall of ScandinaviaSolna

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


I slutet av februari är det dags. Då öppnas portarna till Westfield Mall of Scandinavias nya matdestination som fått namnet S2 – efter adressen Stjärntorget 2. Det skriver fastighetsägaren Unibail-Rodamco-Westfield i ett pressmeddelande.

S2 fungerar i mångt och mycket som en sedvanlig food court med ett flertal olika restaurangaktörer, i det här fallet 14 till antalet, men med gemensamma sittplatser oavsett var kunderna beställer maten. Konceptet för S2 har tagits fram av Space Development Group som ligger bakom K25 på Kungsgatan och Teatern i Skanstull.

Läs också: Förmögna familjer köper mark av varandra utanför Stockholm

Bland restauratörerna återfinns Raamen Noodles & Rice av Adam & Albin, Stella Pizza, Nū, SEN Street Kitchen, Mangal B.B.Q, Panini Play, Little India, By Döner, Bing Wang, Teso Sushi och STEKT Burger & Stuff.

– Det är fantastiskt roligt att äntligen kunna berätta om vår nya mat- och upplevelsedestination, S2! Tillsammans med vår samarbetspartner SDG ser vi fram emot att till våren kunna presentera en helt ny mötesplats i Westfield Mall of Scandinavia genom ett socialt, stilfullt och välsmakande koncept. Med den nya Eatertainment destinationen uppdaterar vi vårt utbud inom både mat och underhållning och har möjlighet att attrahera en ny publik, säger Sofia Rundström centrumchef i Westfield Mall of Scandinavia, i en kommentar.

Totalt kommer S2 att kunna erbjuda 650 sittplatser både ute och inne. Dessutom kompletteras ytan med sju karaokerum, en stor scen, två läktare och en storbildsskärm där exempelvis VM-matcher kan visas.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev