Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Två sportbutiker öppnar i nya Sickla

Publicerad: 9 oktober 2019, 06:44

Sickla Front etapp 2.

Foto: Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg har tecknat tre nya hyresavtal i Sickla Front, bland annat med två sport- och friluftsföretag som ska öppna butiker.


Atrium Ljungberg har tecknat tre nya hyresavtal i Sickla Front, bland annat med två sport- och friluftsföretag som ska öppna butiker.

Det är Bikester, Addnature och ITW Construction Products som flyttar in i nya lokaler i Sickla Front etapp 2, två nya hus på gränsen mellan Nacka och Södermalm.

Bikester och Addnature är två systerbolag som säljer allt från cyklar och cykeldelar till kläder och cykeltillbehör. I mars 2020 slår Bikester upp sin nya flaggskeppsbutik i Sickla Front.

Flyttar även kontoret

Addnature grundades i Sverige år 2000 och har bara en fysisk butik sedan tidigare; på Östermalm i Stockholm. Både Addnature och Bikester kommer även att flytta det gemensamma kontoret till Sickla.

Totalt innefattar de nya uthyrningarna närmare 2 000 kvadratmeter.

Sedan tidigare sitter Nacka tingsrätt, Mark- och miljödomstolen samt Hyres- och arrendenämnden, Yamaha Motors, Vroom och SecMaker i Sickla Front etapp 2.

Andreas Jennische

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.