torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Två nya restauranger öppnar i Stockholm City

Publicerad: 1 oktober 2019, 04:43

Smålandstorget i Stockholm.

“Vårt mål är att göra det centralt belägna Smålandstorget till en ännu mer attraktiv och livfull plats”, säger Akira Shimizu, Nordenchef på Pembroke, om de två nya restaurangerna som tar plats på det lilla torget vid Smålandsgatan på Norrmalm.

Ämnen i artikeln:

Pembroke Real Estate

Vietnamesisk streetfood och närproducerat hälsokäk. Matutbudet på Smålandstorget i centrala Stockholm utökas när två nya restauranger nu öppnar i Pembrokes fastighet.

Det är Saigon Stories och BodyBuddy som blir grannar med Barrels och Mr Voon på Smålandstorget.

Uthyrningarna ligger i linje med fastighetsägaren Pembrokes vision ”Project Access” som syftar till att göra Smålandstorget till en attraktiv mötesplats.

Vietnamesiska street food-restaurangen Saigon Stories öppnade i slutet på förra veckan och BodyBuddy, ett nytt koncept med fokus på nyttig, organisk och närproducerad mat, i början av 2020.

– Vårt mål är att göra det centralt belägna Smålandstorget till en ännu mer attraktiv och livfull plats. Pembrokes ambition är att skapa trivsamma miljöer där människan står i centrum, säger Akira Shimizu, vice President och head of the Nordics på Pembroke.

Andreas Jennische

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev