fredag22 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Tradera flyttar HK till Life City i Hagastaden

Publicerad: 31 augusti 2023, 06:09

Tradera flyttar sitt huvudkontor till Atrium Ljungbergs Life City i Hagastaden i Stockholm.

Foto: Pressfoto

Köp- och säljsajten Tradera flyttar sitt huvudkontor till Life City i Hagastaden efter att företaget tecknat ett hyresavtal med Atrium Ljungberg. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetAtrium LjungbergStockholm

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Life City är kontorsbyggnaden som ligger på en överdäckning av E4:an i Stockholm och färdigställdes förra året. Nu har ägaren Atrium Ljungberg tecknat ett grönt hyresavtal för 700 kvadratmeter kontorsyta med Tradera som flyttar sitt huvudkontor dit i början av 2024.

Läs också: Genomgång: Här är Stockholms framtida stadskärnor

– Vi växer och vill ha en arbetsplats som känns ljus, modern och kreativ, med kontorsytor anpassade för det nya, hybrida arbetslivet. Hagastaden har en innovativ, urban prägel som passar oss och det känns helt rätt att fortsätta vår resa här, säger Stefan Öberg, vd på Tradera, i en kommentar.

Atrium Ljungberg är en av de största fastighetsutvecklarna i den framväxande Hagastaden mellan Solna och Stockholm. Det senaste året har bolaget tecknat hyresavtal i stadsdelen med bland andra Nordr, MTR Nordic, Wolt och Kry. För närvarande renoveras det så kallade PV-palatset som öppnar under 2024 och då kommer att kunna erbjuda moderna kontor med industrikänsla.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev