Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Totalförsvarets partner flyttar in i Diös kontorssatsning

Publicerad: 3 juni 2022, 10:00

Thulehuset har fått sitt namn efter försäkringsbolaget Thulebolagen som uppförde byggnaden 1958. Huset är ett av Umeås högsta.

Combitech, som är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab, tar plats i Diös kontorsfastighet Thulehuset i Umeå. Bolaget hyr 300 kvadratmeter.


Ämnen i artikeln:

Diös FastigheterSvepet

Thulehuset utgör en av nyckelplatserna i kvarteret Magne där Diös drivit utvecklingsarbete de senaste åren. 

Combitech flyttar dit från Norra Obbolavägen där man sedan 2017 har hyrt lokaler om cirka 100 kvadratmeter av en mindre lokal fastighetsägare. 

Nu utökar man ytan och hyr cirka 300 kvadratmeter. 

Combitech har totalt 2 100 anställda. som arbetar med att hjälpa företag, industri och offentlig sektor att dra nytta av teknik och digitalisering för ett hållbart och säkert samhälle. 

Läs mer: Diös vd: ”Vår teori stämmer” 

Bolaget har 26 kontor i Sverige – varav huvudkontoret ligger i Växjö. 

– Nu skapar vi toppmoderna arbetsplatser i ett strategiskt läge som andas Combitechs varumärke. Genom att utveckla lokalerna med långsiktighet i fokus kan vi skapa en kontorsmiljö där bolaget kan växa och utvecklas på ett hållbart sätt, kommenterar David Nygren, uthyrare, Diös Umeå.

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Diös FastigheterSvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.