Fredag07.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Uthyrning

Toshiba flyttar till Frösundavik

Publicerad: 14 Augusti 2019, 05:39

Frösundavik. Bild: Mengus

Toshiba Tec Nordic flyttar sitt nordiska huvudkontor till Mengus lokaler på Frösundavik i Solna kommun. Uthyrningen avser totalt 700 kvadratmeter.


Ämnen i artikeln:

Mengus

Toshiba Tec Nordic flyttar sitt nordiska huvudkontor till Mengus lokaler på Frösundavik i Solna kommun. Uthyrningen avser totalt 700 kvadratmeter.

Det nya hyresavtalet löper på i fem år. Inflyttning skedde under juli. Toshiba Tec Nordic har 140 anställda.

– Toshiba Tec:s kontor i Solna är det nordiska huvudkontoret med många svenska, nordiska och internationella besökare. Förutom superb access så uppskattar vi vårt nya moderna kontor. Utsikten över naturen i Nationalstadsparken är fantastisk och en extrabonus, säger Robert Sjölund, CFO på Toshiba Tec i ett pressmeddelande.

Övriga hyresgäster i Frösundavik är bland andra Brunswick, Ford, Lufthansa, Shibuya, SAS och Schneider. Under det senaste året har även bland annat ServiceNow, Plaza Group, Constrera och PharmaRealtions flyttat in.

– Frösundavik passar både för mindre och riktigt stora företag med höga krav på sin arbetsmiljö. Att Toshiba och många andra på kort tid valt att flytta till Frösundavik ser jag som ännu ett kvitto på att vi erbjuder något unikt, säger Hansi Danroth, senior partner på fastighetsägaren Mengus i pressmeddelandet.

Ajda Dzambic

Ämnen i artikeln:

Mengus

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.