Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Svenska Hus hyr ut i Malmö

Publicerad: 26 mars 2019, 14:23

Fastighet Fredriksborg, Malmö. Bild: Svenska Hus

Svenska Hus hyr ut 1130 kvadratmeter i fastigheten Fredriksborg, i Malmö. Ny hyresgäst är Aderans AB som tecknat ett 7-årigs avtal. Uthyrningen avser lagerytor samt lokaler för kontor och utbildning.


Ämnen i artikeln:

MalmöSvenska Hus

Svenska Hus hyr ut 1130 kvadratmeter i fastigheten Fredriksborg, i Malmö. Ny hyresgäst är Aderans AB som tecknat ett 7-årigs avtal till ett värde om cirka 9 miljoner. Uthyrningen avser lagerytor samt lokaler för kontor och utbildning.

– Både Aderans och Svenska Hus är företag som tänker långsiktigt och är måna om sina kunder. Jag är därför övertygad om att Aderans kommer att trivas som hyresgäster hos oss, säger Anna Hurtig, Uthyrningsansvarig, Svenska Hus.

Aderans Sweden AB består av Carl M Lundh Salonger, som har 14 specialsalonger runt om i Sverige och Danmark.

– Svenska Hus visade tidigt i processen att de ville hjälpa oss att skapa det som vi var ute efter, vilket har resulterat i ett kontor och lager som är anpassat till oss, praktiskt och modernt med klassisk känsla. Just nu ser vi framemot att få komma på plats i våra nya fräscha och fantastiska lokaler, säger Ulf Rittemar, vd på Aderans Sweden AB.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

MalmöSvenska Hus

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.