torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Sveafastigheter flyttar till nya lokaler i Sickla

Publicerad: 18 november 2022, 08:30

Sveafastigheter hyr 600 kvadratmeter i Luftverkstaden i Sickla. Foto: Holger Ellgaard/Wikimedia

Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med fastighetsbolaget Sveafastigheter och bemanningsföretaget Submit kontor i Sickla. Avtalen omfattar tillsammans drygt 1 000 kvadratmeter.

Ämnen i artikeln:

SvepetAtrium LjungbergSveafastigheterNacka

Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


I mars nästa år flyttar Sveafastigheter in på 600 kvadratmeter i Luftverkstaden i Sickla. Fastighetsbolaget som utvecklar och äger bostadsfastigheter i Mälardalen har i dag över 1 500 lägenheter i produktion. Under 2022 väntar man sig ha 2 100 färdigställda lägenheter.

– Våra nuvarande lokaler är i närheten och vi har bra koll på Sicklas stadsvärden och sköna miljöer. Att ha välmående medarbetare är viktigt för oss och här finns alla förutsättningar för det. Inte minst lockar det att Sicklasjön ligger på några minuters promenadavstånd samt det goda serviceutbudet i Sickla, säger Sofia Esbjörnsson, administrativ chef på Sveafastigheter, i en kommentar.

Några månader senare flyttar Submit in på drygt 400 kvadratmeter i samma byggnad, där även Atrium Ljungbergs huvudkontor ligger. Submit är ett bemannings- och rekryteringsföretag med fokus på flexibilitet och kompetens inom arbetar- och tjänstemannasektorn.

I dag jobbar cirka 8 000 personer i Sickla. Fram till 2030 planeras de industrihistoriska kvarteren i Sickla att växa med ytterligare 7 000 arbetsplatser och 1 500 bostäder.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev