Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Storbanken öppnar nytt kontor i Åre – när Diös uppdaterar stationshuset

Publicerad: 22 april 2022, 09:32

Hit till Stationshuset i Åre by flyttar Handelsbanken.

Foto: Kjell-Arne Larsson

Diös uppdaterar Stationshuset i Åre. Bland annat öppnar Handelsbanken ett nytt kontorskoncept med mötesplats för sina kunder i fastigheten, som ligger centralt i byn.


Ämnen i artikeln:

HandelsbankenDiös FastigheterÅreSvepet

Utvecklingen innebär, enligt fastighetsägaren Diös, att två nya hyresgäster etablerar sig på övre plan och två befintliga hyresgäster får nya moderna lokaler för sina koncept.

De två nya aktörerna flyttar in på plan tre. Det handlar om Handelsbanken, som öppnar ett nytt kontor med en yta som utgör mötesplats för sina kunder (totalt hyr banken 277 kvm), samt tandvårdaktören Aqua Dental.  

Läs även: Risk för dyrare finansiering: ”Minskade transaktioner är det första vi kommer se”

På plan två kommer Åre Ljud & Bild att öppna en ny butik och det befintliga Åre Bibliotek uppdaterar sina lokaler med ny entré direkt från Sankt Olavsvägen.

Tobakkskongen har sedan tidigare flyttat ned till plan ett, samma våningsplan som Ica. I huset finns sedan tidigare bland andra också Kicks och Intersport. 

Stationshuset ligger centralt i Åre i direkt anslutning till resecentrum, ett stenkast från Åre torg. 

 – Åre utvecklas och efterfrågan av både kommersiella lokaler och kontor är hög. Stationshuset har en central plats i Åre by och det är glädjande att kunna erbjuda nya aktörer moderna lokaler i attraktiva lägen och utveckla för att befintliga hyresgäster ska kunna fortsätta växa, kommenterar Cristin Seger, förvaltare, Diös Åre.

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@bbm.bonnier.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.