Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Stor uthyrning för Grosvenor i Skärholmen

Publicerad: 18 oktober 2021, 09:44

Skärholmen centrum.

Foto: Grosvenor Europe

Stockholms stad hyr nya ytor över 6 000 kvadratmeter i Skärholmen Centrum, som på sikt ska nyttjas av stadsdelsförvaltningen.


Ämnen i artikeln:

SkärholmenStockholmGrosvenor Europe

Ny hyresvärd för staden blir därmed Grosvenor Europe, som äger fastigheten i Skärholmen. 

Etableringen är en del i den expansiva utveckling som just nu pågår i stadsdelen, där tusentals bostäder och kvadratmeter kontor ska tillkomma de kommande åren. Staden jobbar sedan tidigare tillsammans med bland annat Grosvenor för att stärka Skärholmens roll som södra Stockholms stadskärna. 

Läs även: Grosvenor: Skärholmen ska bli en självklar kontorsdestination

– Vi på stadsdelsförvaltningen arbetar aktivt tillsammans med Grosvenor Europe för att skapa en fortsatt attraktiv stadsdel för såväl boende som besökare och företag. Därför känns det naturligt att våra kontor och vår service till medborgarna ligger i Skärholmens centrum, där skärholmsborna redan finns, säger stadsdelsdirektör Patrik Åhnberg. 

Förutom kontorsytor kommer lokalen även att inrymma medborgarkontor, informationshub samt utbildnings- och möteslokaler. 

 

Maria Nordlander

Redaktör (Föräldraledig)

maria.nordlander@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.