Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Stor uthyrning för Castellum på Hisingen

Publicerad: 24 september 2018, 06:22

Bild: Castellum.

Castellum har tecknat ett stort hyresavtal om drygt 20 000 kvadratmeter med e-handelsbolaget Jollyroom i framväxande Hisingen Logistikpark.


Ämnen i artikeln:

HisingenCastellumMariette Hilmersson

Bolaget har nyligen färdigställt den första etappen av logistikparken, cirka 30 000 kvadratmeter, som ligger i närheten av Göteborgs Hamn. I och med uthyrningen är den första etappen fullt uthyrd.

Jollyroom hyr sedan tidigare två logistiklokaler av Castellum i Göteborg om totalt närmare 23 000 kvadratmeter.

– Uthyrningen till Jollyroom är en av de större logistikuthyrningarna som gjorts i Sverige i år och visar på det ökade lagerbehovet inom e-handeln, säger Mariette Hilmersson, Vd Region Väst i Castellum. För att kunna möta marknadens efterfrågan pågår förberedelser hos oss för att starta flera nya logistikprojekt, bland annat planerar vi andra etappen om cirka 35 000 kvm i Hisingen Logistikpark. Vi har även möjlighet att bygga 5 000 kvadratmeter på Östra Sörredsvägen och snart även 6 600 kvadratmeter i Arendal.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News