Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Stenvalvet hyr ut i K43

Publicerad: 18 september 2019, 10:34

Kontorskvarteret K43. Bild: Stenvalvet

Stenvalvet hyr ut till Compass Group i kontorskvarteret K43 i Eskilstuna. Uthyrningen avser totalt cirka 2000 kvadratmeter.


Ämnen i artikeln:

Stenvalvet Fastigheter

Stenvalvet hyr ut till Compass Group i kontorskvarteret K43 i Eskilstuna. Uthyrningen avser totalt cirka 2000 kvadratmeter, meddelar fastighetsägaren i ett pressmeddelande.

– Vi är mycket glada över att Stenvalvet valt oss som aktör för att utveckla mat- och mötesplatsen på K43, säger Henrik Strinning, vd på Compass Group.

Lokalerna kommer inhysa restaurang, café samt konferensanläggning och förväntas bli ett bra komplement i kontorskvarteret. Restaurangen och caféet beräknas vara färdigställd till sommaren 2020.

– Vi har under en tid fört samtal med en rad tänkbara aktörer för att hitta den bästa samarbetsparten att förverkliga vår vision om ett levande markplan i K43 tillsammans med. Valet föll på Compass Group, vars vision för restaurangen, caféet och konferensanläggningen i entréplanet stämmer mycket väl överens med vår, säger Mattias Tegefjord, förvaltningschef på Stenvalvet i pressmeddelandet.

Ajda Dzambic

Ämnen i artikeln:

Stenvalvet Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.