Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Stendörren hyr ut 2 500 kvm till biljätte i Bromma på 15-årigt avtal

Publicerad: 13 september 2022, 12:29

Fastigheten Elementet 1 i Bromma som ägs av Stendörren kommer att hyras av Hedin Bil på ett 15-årigt avtal, meddelar fastighetsbolaget. Till höger förvaltningschef Anders Nilsson, Stendörren. Foto: Pressbild/QiMAGE

Stendörren hyr ut 2 500 kvadratmeter i Bromma till Hedin Bil, där företaget kommer att bedriva försäljning av Ford-bilar.

Ämnen i artikeln:

BrommaSvepetStendörren FastigheterUlvsunda

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Stendörren fastigheter har tecknat ett avtal med Hedin Bil om att hyra fastigheten Elementet 1 på Ulvsundavägen 106 i Bromma väster om Stockholm. Kontraktet gäller i 15 år. Det skriver fastighetsbolaget i ett pressmeddelande.

Läs mer: 1 000 nya bostäder och 50 000 nya Brommakvadrat - här är alla nya Stockholmsprojekt 

Byggnaden omfattar 2 500 kvadratmeter innan företaget, som är Sveriges största återförsäljare av nya bilar, tillträder sina lokaler kommer lokalerna att anpassas och moderniseras exteriört. 

Läs mer: Stendörren öppnar porten till Finland – köper industrifastigheter för 75 miljoner 

– Vi är glada över att på nytt välkomna Hedin Bil som hyresgäst i ytterligare en av Stendörrens fastigheter. Denna och tidigare uthyrningar till Hedin Bil visar på ett givande och långsiktigt samarbete – ett utmärkt exempel på hur vi kan optimera våra hyresgästers verksamhet i strategiskt belägna lokaler, säger Anders Nilsson, förvaltningschef på Stendörren, i ett uttalande.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev