Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Stendörren hyr ut 2 500 kvm till kaffeentreprenör i södra Stockholm

Publicerad: 7 september 2022, 10:17

Filmremsan 9 i Högdalens industriområde ska bli lager för kaffe- och fikaleverantören Beans in Cup AB.

Foto: Pexels

Stendörren har tecknat avtal med kaffeleverantören Beans in Cup AB som kommer att hyra fastighetsbolagets lokaler i Högdalen i södra Stockholm. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Stendörren FastigheterHögdalenlogistikfastigheterSvepet

Avtalet gäller Stendörrens fastighet Filmremsan 9 på Stallarholmsvägen i Högdalens industriområde och omfattar 2 550 kvadratmeter varav 2 200 kvadratmeter blir lager och resten kontor. Avtalet är på fem år.

Lokalerna kommer att fungera som företagets centrallager för de kaffe- och fikaprodukter som man har som affärsidé att leverera till arbetsplatser runtom i landet.

Läs mer: Regeringen ger klartecken till Högdalsdepån: Därför ville fastighetsbolaget stoppa byggplanerna 

Lokalerna kommer att anpassas till den nya hyresgästen som kan flytta in i oktober/november 2022.

– Vi hälsar Beans in Cup välkomna till våra lokaler i Högdalen, ett lättillgängligt och väletablerat industriområde i Stockholm. Att de väljer att utveckla sitt bolag i våra lokaler visar på förtroende för oss som hyresvärd. Det befäster även det attraktiva och citynära läget med utmärkt tillgång till ringleder och riksvägar men även närhet till lokaltrafik, restauranger och Farsta centrum, säger Anders Nilsson, förvaltningschef på Stendörren, i pressmeddelandet.

Mårten Arvidsson

Webbredaktör (vikarie)

marten.arvidsson@mittmedia.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.