onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Stena hyr ut 1 200 kvm i Masthuggskajen till techbolag

Publicerad: 5 januari 2023, 07:15

HR-techbolaget Adway flyttar in på 1 200 kvadratmeter i Stena Fastigheters kontorshus Stuveriet på Masthuggskajen i Göteborg. Bilden är ett montage.

Foto: Stena Fastigheter

Adway hyr 1 200 kvadratmeter i Stena Fastigheters nybyggda kontorshus Stuveriet på Masthuggskajen i Göteborg.

Ämnen i artikeln:

SvepetStena FastigheterGöteborg

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Bolaget är verksamt inom HR-tech och flytten till Stuveriet är en del av företagets expansion och satsning på sin företagskultur, enligt ett pressmeddelande från Stena Fastigheter.

Adway blir det tolfte bolaget som ansluter till fastighetsbolagets nybyggda kontorssatsning Stuveriet i framväxande stadsdelen Masthuggskajen. Bolaget flyttar in på våning sex på cirka 1 200 kvadratmeter under sommaren 2023. Lokalerna anpassas efter Adways önskemål om en kreativ och inspirerande mötesplats.

Läs mer: Stockholmsrestaurang tar sitt koncept till Stenas kontorshus i Göteborg

Läs mer: ”Exceptionellt hög planeringsnivå” i nya rödgröna Göteborg

– Snart är hela Stuveriet inflyttat med intressanta och kreativa bolag inom olika branscher. Vår ambition är att skapa ett dynamiskt hus med plats för möten och nätverkande mellan företagen. Adway blir ett spännande tillskott i Stuveriet med sina höga ambitioner och intressanta koncept, säger Agneta Kores, vd för Stena Fastigheter Göteborg, i en kommentar.

Sedan tidigare hyr animations- och visualiseringsstudion Brickland, BatteryLoop, Handelsbanken, Ekan Management, SMW Group, Picler och Volym, Juni Technology, Wallenius Wilhelmsen, Stena Line, Stena Fastigheter och caféet BodyBuddy lokaler i Stuveriet.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev