Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Stena Fastigheter hyr ut till Scandic

Publicerad: 10 september 2018, 12:10

Bild: Stena Fastigheter

Downtown Camper by Scandic har valt att utöka sin verksamhet på Drottninggatan i Stockholm och hyr nu ytterligare ytor från Stena Fastigheter.


Ämnen i artikeln:

ScandicStockholmStena Fastigheter

Verksamheten utökas med ett helt våningsplan om totalt 2000 kvadratmeter och kommer rymma mötes- och eventlokaler för 650 personer samt ett café.

– Tillsammans med Downtown Camper by Scandic kommer vi att utveckla det som hotellet och dess målgrupp hittills saknat, en mötes- och eventlokal mitt i Stockholm. Det känns bra att skapa nytt liv och energi till den här delen av Drottninggatan och erbjuda stockholmarna ett nytt café, säger PG Sabel, vd på Stena Fastigheter Stockholm.

– Det är oerhört roligt att nu kunna erbjuda det många av våra kunder har efterfrågat. Vi kommer att kunna ge en helt unik event- och mötesupplevelse för såväl stora som små grupper, med hela Downtown Campers befintliga erbjudande – mitt i centrala Stockholm. , säger Jacob Dahlberg, hotelldirektör på Downtown Camper.

Den nya delen av Downtown Camper kommer öppna under september 2019.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News