fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Sportmärket Aim'n öppnar i Hufvudstadens lokaler på Kungsgatan

Publicerad: 1 december 2022, 07:39

Aim'ns grundare Tekla Acs och Helen Van. (Till höger: Kungsgatan 4, Hufvudstaden).

I början av 2023 öppnar svenska träningsvarumärket Aim’n en ny flaggskeppsbutik på cirka 180 kvadratmeter på Kungsgatan 4 i Stockholm, det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetHufvudstadenVasakronan Fastigheter

SM


Aim'n har under hösten haft en pop-up butik i Bibliotekstan och öppnar nu en permanent butik på Kungsgatan. Sportvarumärket grundades 2013 av Tekla Acs och Helen Van.

”Vi är mycket glada över att Aim’n väljer en av Hufvudstadens fastigheter på Kungsgatan för sin nya flaggskeppsetablering i Stockholm. Den nya konceptbutiken kompletterar befintligt utbud väl och bidrar till att stärka Kungsgatan som affärsgata och levande mötesplats mitt i city”, kommenterar Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

Läs även: Caia tog hem priset Sveriges snyggaste kontor – kolla in bilderna

Enligt Tekla Acs, en av grundarna, var pop-up butiken på Norrmalmstorg en lyckad statsning.

“Vi tror på att finnas där våra kunder finns, och det känns jättekul att få öppna en permanent butik i Stockholm i en inspirerande miljö med ett attraktivt läge som passar vårt varumärke perfekt, säger hon.

Aim'n öppnar även på Östa Hamngatan 35 i centrala Göteborg. Även den slår upp portarna i början av 2023, belägen snett mitt emot NK, nära granne med Lundhags första brand store. Det är fastighetsjätten Vasakronan som hyr ut.

– Som fastighetsägare har vi en viktig uppgift att jobba för att stärka upplevelsen för de som rör sig i staden. Det gör vi bland annat genom att skapa rätt mix i utbudet längs ett stråk eller i ett område. Både aim’n och Lundhags är starka varumärken som kompletterar utbudet på Östra Hamngatan på ett jättefint sätt, säger Kristina Pettersson Post, chef Göteborg.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev