måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Snö öppnar på 11 kvm i Hornstull Centrum – Bonnier Fastigheter hyr ut

Publicerad: 6 maj 2022, 10:41

Snö flyttar in mellan restaurangerna Klang och Leiveto. Det är glassbarens andra enhet i centrala Stockholm och tredje totalt. Foto: Google maps

Glass- och kaffebaren Snö, som i dag finns på Odengatan i Stockholm och på Kvarnholmen i Nacka, öppnar ytterligare en enhet. Det är Bonnier Fastigheter som hyr ut lokaler till minikedjan i Hornstulls Centrum.

Ämnen i artikeln:

SvepetBonnier Fastigheter

Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


Bonnier Fastigheter hyr ut lokaler till Snö i Hornstull Centrum. Snö gelateria och caffetteria finns sedan tidigare som en populär destination i Vasastan, där köerna ringlar långa om sommaren – detta blir den första etableringen på Södermalm och den andra i centrala Stockholm. 

Läs även: Ohållbart när Balder hållbarhetsrapporterar

Snö hyr en liten lokal om 11 kvadratmeter och den är belägen i anslutning till en av fastighetens entréer – mellan restaurangerna Klang och Lievito, erfar Fastighetsnytt. 

– Deras höga ambitioner om råvaror och kvalitet kommer passa fint in i Hornstull och vi är övertygade om att de kommer glädja många besökare. Särskilt när det kommer till deras välkända och omtyckta gelato, kommenterar Nicklas Jonsson, förvaltare på Bonnier Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev