Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

SLP tecknar nytt avtal i Malmö

Publicerad: 27 oktober 2021, 12:01

Foto: SLP

SLP har tecknat ett hyresavtal med The Industry Sweden i Malmö. Avtalet avser cirka 1700 kvadratmeter.


Ämnen i artikeln:

SLP

Uthyrningen sker i ett av SLPs första nybyggnadsprojekt i Malmöregionen. Byggnaden som är under uppförande har en uthyrningsbar area om 4400 kvadratmeter och sedan tidigare har Brödservice och ALT Hissar hyrt ytor i fastigheten. 

– SLP har i det aktuella projektet visat att man har kompetens att i egen regi utveckla ännu ett projekt från ax till limpa. Byggnaden är certifierad och har ett extremt bra logistikläge. Vi är därför glada att genom hyresavtalet med The Industry Sweden kunna konstatera att fastigheten i princip är fullt uthyrd, säger Peter Strand, vd på SLP, i bolagets pressmeddelande.

Läs även: Glödhet kontorsmarknad i Göteborg - resten av landet halkar efter

Hyresavtalet med The Industry Sweden är tecknat på 6 år. Hyresgästen tillträder lokalerna under mars 2022. 

– Vi har haft en mycket snabb och effektiv dialog med SLP rörande vår förhyrning. I våra moderna och ändamålsenliga lokaler får vi möjlighet att fortsätta utveckla vår affär, vilket såklart är mycket positivt för oss, säger Emil Cajfeldt, vd på The Industry Sweden, i pressmeddelandet.

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

SLP

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.