onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Slättö hyr ut till Budbee i Upplands-Bro

Publicerad: 3 juni 2019, 10:50

Slättös sjunde fond har, genom sitt dotterbolag Evolv Industrifastigheter, tecknat ett hyresavtal med Budbee i Brunna, Upplands-Bro. Uthyrningen omfattar totalt cirka 4300 kvadratmeter.

Ämnen i artikeln:

SlättöUpplands-Bro

Avtalet avser nyproduktion av en logistikterminal på fastigheten Örnäs 1:24. Inflyttning beräknas ske under sommaren 2020.

– Slättö har under ett antal år arbetat fokuserat för att bli skickliga inom bostadsaffären och då i synnerhet specialiserade på nyproduktion och förvaltning av hyresrätter. Att addera ytterligare investeringsstrategier är logiskt och ett naturligt steg i vår vidare utveckling, säger Erik Dansbo, investeringschef på Slättö.

Bakom Evlov Industrifastigheter finns Lars Axelsson och Viktor Tennström. Duon är även delägare i portföljen tillsammans med Slättö.

– Jag har känt Lars och Viktor under ett antal år och i stigande grad varit imponerad av deras driv, skicklighet och inställning till affären. Jag är glad att ha möjligheten att arbeta och investera tillsammans med dem, säger Johan Karlsson, vd på Slättö.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev