Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Skanska hyr ut ytterligare åt ÅF

Publicerad: 10 april 2013, 09:04

ÅF utökar sin yta i Skanskas pågående projekt på Grafiska vägen i Göteborg med ytterligare 2 500 kvadratmeter. Fastigheten beräknas stå klar för inflyttning i januari 2014.


Ämnen i artikeln:

AfrySkanska

ÅF utökar sin yta i Skanskas pågående projekt på Grafiska vägen i Göteborg med ytterligare 2 500 kvadratmeter.  Fastigheten beräknas stå klar för inflyttning i januari 2014.

Skanska har sedan tidigare tecknat ett 14-årigt hyreskontrakt med teknikkonsultföretaget ÅF om 7 500 kvadratmeter i det kontorshus med intilliggande parkeringshus, som idag byggs på Grafiska vägen.

Skanska utvecklar kontoret tillsammans med ÅF och projekteringen av de tekniska installationerna leds av ÅFs konsulter. Fastigheten ska bland annat certifieras enligt den högsta nivån i det internationella miljösystemet LEED. Fastigheten blir därmed Skanskas tredje miljöriktiga kontorshus i Göteborgsområdet.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Skanska

Ämnen i artikeln:

AfrySkanska

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.