onsdag27 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Skanska Fastigheter hyr ut i Oas till e-handlare

Publicerad: 19 september 2023, 06:26

Bild 1/2  Kontorshuset Oas på Universitetsholmen i Malmö.

Skanska Fastigheter har tecknat hyresavtal med e-handlaren Bygghemma om uthyrning av 1 651 kvadratmeter i bolagets kontorshus Oas i Malmö.

Ämnen i artikeln:

SvepetMalmöSkåne

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Under hösten 2024 tillträder hyresgästen, som är Sveriges största e-handlare inom bygg-, hem- och trädgårdsprodukter, sina nya kontorslokaler på våning 2 och 3 i Oas.

Oas är beläget på Neptunigatan på Universitetsholmen i centrala Malmö och beräknas stå färdigt under våren 2024. I samma område har byggjätten tidigare utvecklat kontorsprojekten Aura och Aqua.

I Oas har kontorslokalerna egna balkonger och en gemensam takterrass för utomhusarbete vilket ska uppmuntra till en aktiv och hållbar livsstil. På entréplanet kommer det att finnas lokaler för publik verksamhet men också cykelhotell, duschar och omklädningsrum.

– Det känns väldigt roligt att få ge våra medarbetare möjligheten till en ny och modern arbetsplats med ett tydligt hållbarhet- och hälsoprofil. Läget med närhet till Malmö C och goda kommunikationer och Malmös kanal precis utanför kontoret ger fina förutsättningar för vårt företag säger Fredrik Lind, Chief People & Culture Officer på Bygghemma, i en kommentar.

Projektet Oas har som ambition att certifieras enligt NollCo2.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev