onsdag27 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Skanska Fastigheter hyr ut 2 300 kvadratmeter i Sthlm 02 Studio

Publicerad: 6 september 2023, 09:41

Skanska Fastigheters kontorsbyggnad Sthlm 02. Till vänster uthyrningschef Caroline Andersson. Illustration: Varg arkitekter

Skanska Fastigheter hyr ut totalt 2 300 kvadratmeter kontorsyta till tre aktörer i det snart färdigställda kontorshuset Sthlm 02 Studion.

Ämnen i artikeln:

SvepetStockholm

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Sthlm 02 Studion ingår i bolagets storsatsning Sthlm New Creative Business Spaces som består av sju kontorsbyggnader i Hammarby Sjöstad, strax söder om Stockholms innerstad.

Inflyttning i det som Skanska Fastigheter kallar en "elegant och lekfull lillasyster" till skyskrapan Sthlm 01 är beräknad till fjärde kvartalet i år. Nu har bolaget tecknat hyresavtal med tre aktörer som tillsammans kommer att hyra 2 000 kvadratmeter kontorsyta i byggnaden.

Här är de nya hyresgästerna som kommer att flytta in i början av 2024:

Till en lokal högst upp i huset på cirka 1 100 kvadratmeter flyttar SeenThis som säljer tekniklösningar för en digital och mer hållbar annonsmarknad. Infobric som sysslar med digitalisering för byggbranschen hyr en lokal på tredje våningen på 660 kvadratmeter. Region Stockholm och Psykiatri Södra Stockholm kommer att hyra 503 kvadratmeter på våning 4.

– Sthlm 02 Studion är vårt femte projekt i Sthlm New Creative Business Spaces och vi ser, trots det förändrade marknadsläget, ett stort intresse för projektet. Att 30 procent redan nu är uthyrt är ett kvitto på att kreativa, flexibla och väldesignade kontor behövs i Stockholm, säger Caroline Andersson, uthyrnings- och marknadschef på Skanska Fastigheter Stockholm, i en kommentar.

Skanska Fastigheter skriver i pressmeddelandet att grannhuset Sthlm 04 med sina 12 000 kvadratmeter snart är fullt uthyrt.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev