Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Savills rekryterar uthyrningsteam i Göteborg

Publicerad: 31 augusti 2015, 02:45

Savills satsar i Västsverige och rekryterar ett uthyrningsteam till kontoret i Göteborg. Tre nya medarbetare tillkommer som alla tidigare arbetat med uthyrning på Colliers International. Ny chef för Savills verksamhet i väst är Nils Åke Rydqvist.


Ämnen i artikeln:

ColliersGöteborgSavills

Den 1 september börjar Nils Åke Rydqvist, Kim Grüneberger och Adam Wilson Nils Åke Rydqvist får ett övergripande ansvar för Savills verksamhet i väst. Han har erfarenhet från uthyrning med Lofast och senare Colliers International, där han den senaste tiden varit affärschef för Uthyrning.

– Uthyrning är Savills fjärde affärsområde med verksamhet i Göteborg och vi kommer fortsätta rekrytera lokal expertis”, säger Anders Nyström, vd för Savills i Sverige.

Sedan tidigare verkar bolaget i Göteborg inom Värdering, Transaktion och Förvaltning. Nils Åke Rydqvist kommer att ingå i ledningsgruppen för Savills i Sverige och vara placerad på Göteborgskontoret på Västra Hamngatan 18.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Savills

Ämnen i artikeln:

ColliersGöteborgSavills

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.