fredag22 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Sandvik flyttar in i Gasverket

Publicerad: 20 augusti 2019, 11:45

Sandvik flyttar in i Hus 10 i Gasverket. Sedan tidigare är det klart att Berghs flyttar in i Hus 8. Foto: CA Fastigheter

En av Sandviks mindre divisioner lämnar Stockholms innerstad för att flytta in i en av de fastigheter i Gasverket i Hjorthagen i Stockholm som CA Fastigheter förfogar över.

Ämnen i artikeln:

GasverketCA Fastigheter

Det är en av Sandviks mindre divisioner som lämnar Stockholms innerstad för att flytta in i en av de fastigheter i Gasverket i Hjorthagen i Stockholm som CA Fastigheter förfogar över.

En “internationell verkstadskoncern” flyttar in i CA Fastigheters bestånd i Gasverket, kunde Fastighetsnytt berätta på tisdagsmorgonen.

Sandvik bekräftar nu för Di att det är en av bolagets mindre divisioner – Applied Manufacturing Technologies – som kommer att byta lokaler och hyra i Gasverket. Det handlar alltså inte om någon flytt av huvudkontoret som ligger på Kungsbron 1 i centrala Stockholm.

”Vi är mycket glada över att ytterligare ett välrenommerat bolag valt Gasverket och är övertygade om att denna hyresgäst är en innovativ och långsiktig aktör stärker området som mötesplats och nav för handel, kultur, upplevelser samt utbildning. Vi ser fram emot ett långt och gott samarbete”, uppger CA Fastigheters regionchef Pernilla Claesson till DI.

Andreas Jennische

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev