Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Säljer bostadsprojekt till Folksam

Publicerad: 22 december 2015, 06:53

Skanska Hyresbostäder säljer, via sitt nystartade samarbete med Folksam, Hyresbostäder Sköndal KB. I affären ingår uppförande av sex hyreshus med 178 lägenheter. Affären är värt cirka 400 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

FolksamSkanskaSköndalStockholm

Skanska Hyresbostäder säljer, via sitt nystartade samarbete med Folksam, Hyresbostäder Sköndal KB. I affären ingår uppförande av sex hyreshus med 178 lägenheter. Affären är värt cirka 400 miljoner kronor.

– Det här är en långsiktig investering som bidrar till att bygga Folksams ekonomiska styrka. Det är också ett litet steg mot vårt mål om att inom de närmaste åren öka fastighetstillgångarna med tio miljarder kronor, säger Lars Johnsson, chef för Folksams fastighetsverksamhet.

Projektet har påbörjats och kommer att vara klart för inflyttning under 2017. Folksam tillträder bolaget i början av 2016 och kommer även att ansvara för uthyrning och förvaltning.

Redaktionen

Källa: Skanska

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.