Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Sajnar med napolitansk pizza och massagekedja i ”nya” Mölndal

Publicerad: 13 september 2022, 08:17

Aspelin Ramm fastigheter har hyrt ut två lokaler i Pedagogen Park till en massagekedja och till en pizzeria.

En pizzeria och en massagekedja blir nya hyresgäster i Aspelin Ramms fastigheter i den nya stadsdelen Pedagogen Park i Mölndal.


Ämnen i artikeln:

Aspelin-Ramm FastigheterMölndalWingårdhs ArkitektkontorSvepet

Aspelin-Ramm är en av fastighetsägarna som är med och utvecklar Pedagogen Park i och med uppförandet av två kvarter: Parkhus 5 och Parkhus 4.

Läs mer: Platzer tappar stor hyresgäst om 17 500 kvm – hit flyttar medtechjätten 

Massagekedjan Flexmassagage finns redan på 12 platser i Västsverige och kommer att hyra en lokal om 114 kvadratmeter med start i maj 2023. Pizzeria Mums, med den prisbelönta bagaren David Smith i spetsen, flyttar in i 214 kvadratmeter stora lokaler först sommaren 2024. Sedan tidigare har pizzabagaren en enhet i Krokslätt Fabriker.

Bägge kvarteren är ritade av Gert Wingårdh Arkitekter.

Läs mer: Goco Health Innovation City dubbleras – hajpade ”You Tube-arkitekter” inleder nästa fas 

– Jag känner mig väldigt nöjd med att vi nu börjar fylla lokalerna i gatuplan med en mix av olika verksamheter som skapar dynamik och gör den nya stadsdelen till en spännande och attraktiv mötesplats, säger Kristian Höglind, uthyrnings- och marknadschef på Aspelin Ramm Fastigheter, i ett pressmeddelande.

Totalt omfattar de båda kvarteren 12 000 kvadratmeter kontorsyta, 3 000 kvadratmeter bostadsyta och 3 000 kvadratmeter kommersiella lokaler i markplan.

Mårten Arvidsson

Webbredaktör (vikarie)

marten.arvidsson@mittmedia.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.