Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Rituals etablerar nytt nordisk HK på Biblioteksgatan

Publicerad: 10 mars 2022, 07:09

Hit till Biblioteksgatan 29 flyttar Rituals in på 500 kvm. Man lämnar därmed kontoret på Östermalmsgatan.

Foto: Google maps

Humlegården hyr ut 500 kvadratmeter till skönhetskedjan Rituals som etablerar ett nytt nordiskt huvudkontor på Biblioteksgatan 29 i Stockholm i höst.


Ämnen i artikeln:

HumlegårdenStockholm

Rituals Cosmetics har tecknat ett femårigt avtal med Humlegården om kontorslokaler på cirka 500 kvm på Biblioteksgatan 29 vid Engelbrektsplan. Här etableras bolagets nordiska huvudkontor. 

Skönhetskedjan, som har 140 butiker i Norden, flyttar in den 1 september 2022.

Rituals har drygt 45 medarbetare på kontoret och bolagets nuvarande kontor finns på Östermalmsgatan 87, där man hyr av Vasakronan. 

Läs även: Humlegården satsar vidare i Solna - nytt kontorskvarter ska byggas

– Vi ser ett stort intresse för Engelbrektsplan och är glada över att ett varumärke som Rituals har valt att etablera sig här. Vi ser fram emot att tillsammans få utveckla en arbetsplats som kan möta morgondagens krav på en attraktiv miljö, där både företaget och medarbetarna kan växa, kommenterar Peter Lind, fastighetschef på Humlegården.

Rituals säljer bland annat hudvård, makeup och heminredning. Kedjan grundades i Nederländerna år 2000 och öppnade första butiken i Sverige 2011. 

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@bbm.bonnier.se

Ämnen i artikeln:

HumlegårdenStockholm

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.