Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Riksbyggen hyr ut i Partille

Publicerad: 13 juni 2019, 12:01

Brf Kronhöjden i Partille. Bild: Riksbyggen

Riksbyggen hyr ut till coworkingbolaget Hive Workspace i centrala Partille. Avtalet omfattar totalt cirka 800 kvadratmeter.

Ämnen i artikeln:

RiksbyggenPartille

Uthyrningen sker i de nedre våningarna av Brf Kronhöjden där Riksbyggen skapar ett kommersiellt projekt med 2000 kvadratmeter för handel och kontor.

– På Riksbyggen är vi mycket glada över att kunna välkomna Hive Workspace till våra kommande lokaler i Partille. Läget är fantastiskt i anslutning till Partille torg, säger Carl-Johan Hansson, chef för Affärsområde fastigheter på Riksbyggen.

Brf Kronhöjden omfattar även 74 lägenheter som fördelas på tolv våningar. Fastigheten är för närvarande under uppbyggnad och beräknas vara färdigställd till sista kvartalet 2019. De kommersiella lokalerna väntas vara klara för inflyttning vid årsskiftet 2019/2020.

– Coworking är framtidens arbetsplats där vi vill samla så många experter, entreprenörer och personligheter som möjligt. Vi ser nu fram emot att få utöka vår verksamhet med ett nytt kontorshotell, säger Peter Nordin, vd på Hive Workspace.

Hive Workspace finns sedan tidigare i centrala Göteborg, Stockholm och Örebro.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev