fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Regio förlänger hyreskontrakt med butiksjättar i Nyköping

Publicerad: 10 januari 2023, 07:10

Mio i Pål Jungs Hage i Nyköping.

Foto: Regio

City Gross och Mio förlänger sina avtal i Nyköping med tio år vardera. Mio utökar dessutom lokalytan med 1 000 kvadratmeter.

Ämnen i artikeln:

SvepetRegio FastigheterNyköping

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Det skriver fastighetsägaren Regio i ett pressmeddelande.

Det rör sig om de bägge butikskedjornas etableringar i fastigheten Stenbocken 1 i handelsområdet Pål Jungs Hage i Nyköping där de totalt hyr 13 200 kvadratmeter, varav 1 000 kvadratmeter nu adderas genom nyproduktion. Det är Mio som utökar sin befintliga butik med motsvarande yta.

Läs också: Han byggde ett handelsområde innan 30: “Kan inte sitta och vänta på jobben”

Sedan Regio köpte handelsområdet 2016 har bolaget och den lokala förvaltningspartnern P&E Fastigheter vidareutvecklat området med nya butiker och restauranger. Under hösten 2022 meddelade Regio att de sista kvarvarande byggrätterna tagits i anspråk för uppförandet av en ny stormarknad om 8 000 kvadratmeter åt EKO.

– Den fina utvecklingen av Pål Ljungs Hage är resultatet av ett gediget och lyhört samarbete mellan Regio, vår förvaltningspartner P&E, kommunen och det lokala näringslivet. Vi ser det som ett erkännande att väletablerade hyresgäster som City Gross och Mio väljer att förlänga sina avtal och vidareutveckla lokalerna tillsammans med oss, säger Eric Bergström, vd Regio och Partner Brunswick Real Estate, i en kommentar.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev